Despre Noi

Bine ați venit la Dolly Shoes!

La Dolly Shoes, ne dedicăm pasiunii pentru încălțăminte creată cu grijă și atenție la detalii. Fiecare pereche de încălțăminte reprezintă o realizare, iar povestea noastră începe cu o bucată de piele și o echipă dedicată. Cu peste 20 de ani de experiență în fabricarea încălțămintei din piele naturală, putem spune cu mândrie că suntem învățați în tainele meșteșugului.

Ceea ce nu știți despre noi este că fiecare pereche de încălțăminte este creată manual în atelierul nostru, unde modelatorii, croitorii, meșterii, cusătorii și finisatorii colaborează pentru a da viață fiecărei creații. Echipa noastră de vânzare este aici pentru a vă ghida și pentru a vă asigura că găsiți modelul și mărimea perfectă, deoarece confortul este prioritar pentru noi.

Nu suntem doar o prezență fizică, ci și o destinație online. Pe site-ul nostru, vă oferim aceeași atenție și sprijin ca în magazinele noastre fizice. Cu ghidarea noastră, veți alege modelul potrivit și veți primi informații detaliate cu privire la măsurătorile potrivite.

Cine suntem noi și cui ne adresăm?

Suntem aici pentru toate femeile. Din papuci, balerini, sandale și pantofi cu talpă joasă, până la ghete și cizme casual sau elegante, avem o gamă variată de produse. În echipa noastră, suntem mame, surori, prietene și vecine, așa că înțelegem diversitatea nevoilor femeilor în ceea ce privește încălțămintea.

Femeile sunt complexe și versatil, având nevoi variate, de la pantofi sport pentru cumpărături până la eleganță la birou sau în oraș. Înțelegem că bugetul contează, așa că facem tot posibilul pentru a oferi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea.

Munca noastră a fost răsplătită, iar acum putem livra încălțăminte produsă manual din atelierul nostru în toată Europa.

Ce înseamnă să comandați de pe site-ul nostru? Comanda dvs. este prioritatea noastră. Procesăm comenzile în aceeași zi dacă sunt realizate în timpul programului nostru de lucru. Vom verifica întotdeauna datele de contact pentru a ne asigura că primiți coletul în cel mai scurt timp. Coletul dvs. va fi pregătit și expediat rapid, ajungând la dvs. în cea mai scurtă perioadă posibilă. Oferim livrare rapidă pe tot teritoriul României.

La Dolly Shoes, suntem dedicați calității, confortului și satisfacției clienților noștri. Vă invităm să descoperiți gama noastră diversificată de încălțăminte și să faceți parte din povestea noastră.

 

Cu drag,

Echipa DOLLY SHOES!